دوشنبه, ۷ فروردین ۱۴۰۲ / قبل از ظهر / | 2023-03-27
کد خبر: 35445 |
تاریخ انتشار : ۰۱ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۹ |
8 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

پرخوری عصبی (بولیمیا) در طب سنتی پرخوری عصبی یا بولیمیا مشکلی است که برای غذا خوردن پیدا می‌کند. شاید شما نیز در اطرافیانتان متوجه شوید که برخی از آن‌ها با آگاهی از اضافه وزنشان می‌توانند باشند و نمی‌توانند مواد خود را کنترل کنند. افراد مبتلا به بولیمیا نمی‌تواند خود را نسبت به خوراکی‌ها و انواع […]

پرخوری عصبی (بولیمیا) در طب سنتی

پرخوری عصبی یا بولیمیا مشکلی است که برای غذا خوردن پیدا می‌کند. شاید شما نیز در اطرافیانتان متوجه شوید که برخی از آن‌ها با آگاهی از اضافه وزنشان می‌توانند باشند و نمی‌توانند مواد خود را کنترل کنند.
افراد مبتلا به بولیمیا نمی‌تواند خود را نسبت به خوراکی‌ها و انواع کنترل‌کننده‌ها و پس از پرخوری برای خلاص شدن از درمان‌های اضافی خود را انجام دهد.
با این مقدمه در ادامه مطلب می‌خواهیم به بررسی مشکل پرخوری عصبی یا بولیمیا بپردازیم. پس تا انتها همراه ما بمانید.
پرخوری عصبی چیست؟
فراد مبتلا به بولیمیا علائم و الگوهای رفتاری ندارند و برای جبران جایگزینی مشابه، از روشهای ناسالم استفاده می کنند. معمولا متخصص طب سنتی بهترین روش طب سنتی درمان را به آن‌ها ارائه می‌دهد.
این نگرانی نسبت به وزن و ظاهر خود همیشه خود را مورد قضاوت و سرزنش قرار می‌دهند. آن‌ها نه تنها از ظاهر خود ناراضی هستند، بلکه کنترلی بر خوردن خود هم ندارند. در حالت کلی بیماران این علائم را نشان می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌:

از فرم بدن، ظاهر و وزن خود ناراضی هستند.
همواره نگران هستند که در آینده اضافه وزن دارند.
کنترلی بر غذا خوردن خود را ندارد.
خود را مجبور به استفراغ یا ورزش زیاد می‌کنند.

باید بدانید که بولیمیا برای بدن مضر است و عوارضی مانند تورم گونه‌ها، پوسیدگی مینای دندان، ناباروری، آسیب، یبوست و عدم توانایی الکترولیت دارد.
برای درمان این بیماری نیاز به ترکیبی از روشهای رواندرمانی و درمان دارویی است. در صورت مشاهده علائم این بیماری در خود یا بستگانتان می‌توان امکان وییزیت دکتر مغز و اعصاب آنلاین در پذیرش۲۴ و پرسیدن سوالات خود از متخصص، استفاده کنید.

درمان پرخوری عصبی در طب سنتی
در طب سنتی داروی گیاهی ضدپرخوری عصبی برای درمان دارویی می‌شود. همچنین در سنین کم افراد به‌سختی می‌توانند داروی مصرفی مصرف کنند. بنابراین برای آن‌ها داروی گیاهی برای پرخوری کودکان می‌شود. برای درمان پرخوری به روش‌های خانگی و زیر طب سنتی می‌توانید موارد را در رژیم غذایی قرار دهید:
آب پرتقال و پرخوری عصبی
مرکبات یکی از بهترین مواد بوده است که در درمان پرخوری عصبی دکتر خیراندیشی نیز بر آن‌ها مهم است. میوه‌هایی که در این دسته از جمله پرتقال می‌گیرند، حاوی متابولیت‌هایی مانند فلاونید، آلکالوئید، روغن‌های ضروری و لیمونید هستند. افراد مبتلا به بولیمیا با مصرف یک لیوان آب پرتقال در روز نگران دیگر افزایش وزن خود نخواهند بود و می‌توان میلشان به پرخوری را کنترل کنند.
ماهی سالمون برای درمان پرخوری عصبی
بیشتر ماهی‌ها منبع غنی اسیدهای چرب امگا ۳ هستند. امگا ۳ در کاهش خون و بهبود عملکرد قلب نقش مفیدی را دارد. با مصرف این غذای تغذیه شما رفع خواهد شد.

رازیانه در رژیم ضد پرخوری عصبی
بسیاری از علاقه به مصرف دمنوش برای پرخوری عصبی دارند. مصرف دانه های رازیانه را برای خوردن کاهش می دهد. ۲ تا ۴ قاشق رازیانه را پس از خوردن در یک فنجان آب داغ دم کرده و میل کنید.
زردچوبه برای درمان پرخوری عصبی
زردچوبه برای درمان بولیمیا بسیار مفید است، زیرا می‌توان معده و مری را در بدن کاهش داد. افراد مبتلا به این عارضه به دلیل استفراغ کردن‌های مکرر فشار زیادی را به معده خود وارد می‌کنند و ممکن است باعث ایجاد آن شوند.
اگر پس از استفراغ کردن در معده خود سوزش و درد احساس می کنید می توانید با ویزیت آنلاین طب سنتی، نسخه طب سنتی برای درمان پرخوری عصبی را دریافت کنید.
چه زمانی به پزشک مراجعه کنید؟
اگر پرخوری عصبی را به‌موقع درمان نکنید، خطری برای شما رخ نخواهد داد. برای درمان علائم خود و نشانه های رفتاری را با دکتر مغز و اعصاب بیان کنید.
بهتر است برای درمان این عارضه منطقی رفتار کنید. اگر نمی‌توانید خودتان را به‌راحتی با پزشک در میان بگذارید پیشنهاد می‌دهیم تا علائم خود را به یکی از نزدیکانتان بپردازید تا از طریق او از مشاوره‌های پزشک متخصص انتخاب کنید.
سخن نهایی
پرخوری عصبی یا بولیمیا از جمله بیماری‌هایی است که علاوه بر سلامت جسمی در اختلال روانی ایجاد می‌کند. در مطلب بالا چند داروی گیاهی ضد پرخوری عصبی را معرفی کردیم. برای اطلاعات بیشتر در مورد نحوه درمان این بیماری، می‌توان در پذیرش ۲۴ با دکتر مغز و اعصاب آنلاین در تماس باشید و سوالات خود را از او بپرسید.
سوالات متداول درمان پرخوری عصبی (بولیمیا) در طب سنتی
در این بخش به ۳ سوال متداول پاسخ می‌دهیم.
چگونه می‌توان از پرخوری عصبی جلوگیری کرد؟
بهتر است با مشاهده اولین علائم این بیماری، برای درمان آن اقدام کنید. با سرعت سریع به این بیماری، از الگوهای غذایی ناسالم جلوگیری می‌کنید. از طرفی می‌توانید با تلاش برای درمان بیماری‌هایی مثل افسردگی و اضطراب، پرخوری عصبی خود را بگیرید.
چه چیزی باعث ایجاد عصبی می شود؟
علت دقیق این بیماری هنوز شناخته نشده است. تحقیقات نشان می‌دهند که عواملی مانند ژنتیک، رفتارهای اطرافیان، فرهنگ و رسانه‌های اجتماعی در بروز این اختلال بیماری هستند.
برای درمان بولیمیا چه ویتامین هایی را باید مصرف کنید؟
اگر در حال بهبود از یک اختلال خوردن هستید، اولین مکمل‌های غذایی که باید از پتاسیم و روی آن استفاده کنید. بهتر است مصرف پتاسیم به‌شکل کپسول باشد.

منبع:

مجله پزشکی و سلامتی پذیرش۲۴

منبع

amcollege.edubodyoptionclinic.com

منبع خبر «» است و خبرگزاری پرس پرشیا در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 35445 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09359510666  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه خبرگزاری پرس پرشیا مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری پرس پرشیا در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!