جمعه, ۱۹ خرداد ۱۴۰۲ / قبل از ظهر / | 2023-06-09
کد خبر: 36401 |
تاریخ انتشار : ۰۱ شهریور ۱۴۰۱ - ۲۱:۳۲ |
13 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

وزیر رژیم جنگ در ادامه سخنانی در تحرکات خود برای کارشکنی در روند رسیدگی به رفع تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران گفت که این رژیم برای تاثیر بر توافق بر اساس توافق هسته‌ای هرکار می‌دهد.

بنی گانتس: برای تأثیر بر توافق هسته ای هرکاری می‌کنیم

به نقل از سایت النشره لبنان، بنی گانتس وزیر جنگ رژیمی: در این باره اظهار داشت: ما با واشنگتن و منطقه درباره احیای توافق هسته‌ای با ایران در ارتباط هستیم.

وی گفت: ما تمام تلاش خود را برای انجام توافق بر روی انجام خود انجام دادیم و «اسرائیل» می‌دادند که در صورت لزوم چگونه آزادانه رفتار کند.

اخیرا نیز یائیر لاپید نخست وزیر موقت رژیم رژیمی در پیامی به کاخ سفید ادعا کرده است که پیش از نویسندگان توافق و معیارهای برجام فراتر رفته و با خطوط قرمز دولت جون همخوانی ندارد و از آن تعاریف شده است.

بر اساس گزارش تارنمای گزارشی – آمریکایی اکسیوس، لاپید در دفتر کار خود با «تد دوتچ» رئیس کمیته «در مجلس نمایندگان آمریکا و تام نیدز» سفیر آمریکا دیدار و با آنها در مورد بحث ایران صحبت کرده است.

به نوشته آکسیوس، پیام لاپید به این دو مقام آمریکایی بود که پیش از توافق هسته ای اتحادیه اروپا که به متن نهایی معروف شده است با دولت باید همخوانی داشته باشد و امتیازات بیشتری به ایران در مقایسه با توافق هسته ای اولیه دارد. می دهد.

لاپید گفته بود: وقتی پیش نویس اتحادیه اروپا به ایران فرستاده شد، به اصطلاح یک پیشنهاد “نهایی” بود، اما وقتی ایرانی ها پاسخ خود را فرستادند، نه تنها این پیشنهاد را پذیرفتند بلکه خواستار امتیازات بیشتر هم نسبت به توافق باشند. ۲۰۱۵ شدند.

نخست وزیر رژیم موقت با بیان این ادعا که زمان خروج از تصمیم فرا رسیده است، مدعی شده است: هر اقدام دیگری پیام ضعف را به ایران ارسال می کند و اکنون زمان آن است که در مورد جلوگیری از دسترسی به ایران به سلاح هسته ای صحبت کنیم.

این مقامی هر مقامی همچنین مدعی شده بود: اسرائیل محدود به هیچ توافقی نیست و کاری که لازم باشد برای جلوگیری از یک ایران به سلاح هسته ای انجام دهد و همچنین با نیروهای وابسته به ایران در منطقه مقابله کند. .

بر اساس اعلام نظر سیاسی یکی از گزینه های مهم انتخاب گزینه رئیس جمهوری پیشین آمریکا از برجام فشارهای رژیمی و لابی آن در آمریکا بوده است.

دور جدید قانون رفع تحریم‌های ایران پس از وقفه‌ای پنج‌ماه ۱۳ مردادماه در شهر وین آغاز شد و این مذاکرات پس از چهار روز ۱۷ مرداد ماه با بازگشت هیئت‌ها به پایتخت ها پایان یافت.

برگزاری این دور از مذاکرات در آن صورت گرفت که مقامات سیاست خارجی اتحادیه اروپا در روزنامه فایننشال‌تایمز ادعا کردند پیشنهادی پیشنهادی روی میز گذاشته شده که شامل راهکارهای روز رفع تحریم‌ها و گام‌های هسته‌ای ایران است.

یک هفته از ارائه پاسخ مکتوب ایران به متن پیشنهادی اتحادیه اروپا می‌گذرد و دولت جو باید به ادعای مطالعات دیپلماسی در قبال ایران و جستجو برای بازگشت به برجام، ادامه مطالعه نظرات مطرح شده است.

شبکه خبری بلومبرگ به نقل از یک دیپلمات اروپایی آشنا به مذاکره وین که در تماس با مقامات آمریکایی است، گزارش داد که اتحادیه اروپا پاسخ ایران به طرح احیای توافق هسته‌ای را «سازنده» می‌داند.

این شبکه خبری افزود که این اظهارات اولین نشانه مثبت درباره موضع ایران بشمار می‌رود که به طور رسمی پاسخ خود را ارائه کرده است. مقام اروپا که خواست نامش فاش نباشد، گفته شده است که پاسخ‌های ایران به طرح اروپا نیازمند مطالعه است و سایر موارد درگیر در مواردی از جمله آمریکا، چین و روسیه نیز باید درباره آن نظر دهندگان باشد.

گفت‌ وگوها در حالی به مراحل سرنوشت‌ساز رسیده که رسیدن به خط پایان و توافق نهایی معطل تصمیم‌های سیاسی غرب بویژه ایالات متحده آمریکا به عنوان طرف نقض کننده توافق سال ۹۴ است.

منبع خبر «» است و خبرگزاری پرس پرشیا در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 36401 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09359510666  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه خبرگزاری پرس پرشیا مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری پرس پرشیا در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید